موقع ألأثير


عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة

يرجي التكرم بالدخول
او التسجيل ان رغبت في الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك

شكرا
ادارة المنتدى

منتدى رخصة القيادة الاوربية ( اختبارات - محاضرات - ندوات ) ثقافي - اجتماعي - سياسي - فني - رياضي - شبابي

جديد .. جديد .. لتقديم خدمة افضل للجميع ... تم تحديث ألاسئلة في الموقع طبقا للتعليمات والقوانين الجديدة .. للاستفسار 0765647013 واتساب او فايبر

اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018 اسئلة جديدة 2018


    عمل بسكوت الجبن الشيدر

    شاطر

    لوتس
    عضو ماسي
    عضو ماسي

    <b> عدد المساهمات </b> عدد المساهمات : 144

    عمل بسكوت الجبن الشيدر

    مُساهمة من طرف لوتس في 2011-06-17, 7:16 am

    عمل بسكوت الجبن الشيدر

    المقادير:

    كوب دقيق
    4ملعقة كبيرة زبدة
    كوب جبن شيدر
    ملعقة صغيرة ملح
    ملعقة صغيرة فلفل اسود مطحون
    4ملعقة كبيرة ماية

    التحضير:

    هنجيب الكبة بتاعتنا هنحط فيها الدقيق مع الملح والفلفل
    وبعدين نضيف الزبدة ودرجة حرارتها لا تكون مجمدة اوي ولا سايحة تكون وسط اقرب الي التماسك وانا بعاير المعلقة المعيارية

    وبعدين نضيف جبن الشيدر الي احنا مقطعينه كدة ويكون في درجة حرارة الغرفةواخيرا نضيف الماية معلقة معلقة انا احتجت اضيف معلقة واحدة بس
    وهنا بقي الخطوة المهمة اننا لازم نغطي العجينة وندخلها التلاجة ساعة ترتاح او ساعتين تلاتة اربعة وممكن كمان نعملها بالليل ونخبزها الصبح لان النوع دة من العجاين كل ماقعد في التلاجة قبل الخبز بيدي نتيجة افضل شفتوا السهولة

    هنا بقي طلعناها فردناها في جو بارد علي ورق زبدة وبنفرد فوقها ورق زبدة برضو
    ونقطعها باي قطاعات عندنا قلوب نجوم انا حبيت اعملها كدة قطعتها بالسكينة بمنتهي البساطة واهم حاجة سمكها يكون حوالي نص سم ومنخليش سمكها لا تخين اوي ولا رفيع اوي عشان تطلع بافي ومقرمشة وهشة
    بنرفع ورق الزبدة من تحت العجينة بالراحة عشان نعرف نشيل البسكوت بالراحة ونرصه في الصاج
    الطبخ: وندخله الفرن علي درجة حرارة 170: 180 لمدة 15 او 20 دقيقة او حسب فرنك المهم لحد متلاقيه اخد لون ذهبي من كل الجوانب

    Admin
    Admin
    Admin



    <b> عدد المساهمات </b> عدد المساهمات : 1172

    رد: عمل بسكوت الجبن الشيدر

    مُساهمة من طرف Admin في 2011-06-17, 10:49 am

    عاشت الايادي
    وشكرا على هالوصفة الطيبة


    ______________________________________



      الوقت/التاريخ الآن هو 2018-12-15, 9:49 pm